Du står i pudsestuen. I hænderne har du dine støvler. De er komplet mudret til, og ærlig talt ved du ikke helt, hvor du skal starte eller slutte. Bare rolig, vi har samlet underholdning til dine øregange – både til træningsentusiasten, historiefanatikeren eller dig, der bare gerne vil høre en god historie.

BAG OM FRØMANDSKORPSET

Dyk dybt med podcasten ”LIVET EFTER MAREN”, og bliv klogere på to mennesker, som klarede det om på den anden side af Maren trods tvivl på egne evner og spørgsmål om meningen med at være der. Går du og tænker over, om du måske har, hvad der skal til, eller er du bare nysgerrig? Så tag denne podcast af Forsvarets Podcasts i ørene, mens du skrubber livet ud af dine stumper!

Hør den her.

MILITÆRTRÆNING PÅ SPIDSEN

Når du alligevel ikke har mulighed for at løbe en runde på cindersbanen eller smutte forbi vægtstængerne, fordi VEDL af dine stumper ophober sig, så tag træningen med i ørene. Jakob Beerman, personlig træner og ekspert i styrkeløft, fortæller dig om, Forsvarets træningsmåder i ”TRÆN MED FORSVARET MED MILITÆRETS 12 PRINCIPPER” med hjælp fra Frank Thøgersen, som har været med til at styrke den generelle militære fysiske træning.

Hør den her.

STYRK DIN MENTALITET MED LYD

En stærk mentalitet er noget, du kan træne dig til. Tag forskud på din mentale robusthed, og lyt til ”1% BEDRE HVER DAG – JACK PILAK NIELSEN”, når du prøver at børste jord af dit basis. Jack er tidligere professionel soldat og har været udsendt tre gange. I denne podcastepisode, der er produceret af Mental vinder, fortæller han om sine oplevelser og giver dig gode råd til at styrke din mentalitet.

Hør den her.

FORTÆLLINGER OM UDSENDELSE

Hvordan er det egentlig at være udsendt? Podcasten ”FORSVARSFORTÆLLINGER” af Udsendt af Danmark er for dig, der gerne vil grave dybere i Forsvaret. Her bliver du præsenteret for danskere, der alle er blevet udsendt i nogle af verdens brændpunkter. De fortæller deres personlige historier og oplevelser fra tiden på en international udsendelse. Gør dig klar til at blive opslugt, så du får lyst til at give dine støvler en ekstra omgang sværte!

Hør den her.

LEDERNE, DU SER OP TIL

Find dig til rette, og fordyb dig i den virkelige verden med podcasten ”LEDELSE I VIRKELIGHEDEN” af Forsvarets Podcasts. Her fortæller ledere fra Forsvaret om deres oplevelser om at lede og tage beslutninger, hvor menneskeliv er på spil. Går du med en drøm om at blive leder eller er du bare interesseret i, hvad Forsvaret er for en størrelse, så er dette lyden, du skal stikke i ørerne, når timerne bliver lange efter aftrædelse.

Hør den her.

 

Læs resten af SOLDATENs Håndbog 3 her.

You may also like

Comments are closed.