Har du også udfyldt SOLDATENs Toiletpapir – ivrig efter at finde svar og scannet dig hertil? Velkommen til det rette sted!

Er du gået glip af SOLDATENs Toiletpapir så tryk her for at downloade det, og hæng op på din toiletdør for at underholde dig selv, mens du alligevel triller tommelfingre på tønden.

Du finder:


GÅDE:

Du er på felttur, men er blevet væk fra din gruppe på en nattepatrulje og er nødt til at følge stien for at finde tilbage til jeres samlingspunkt. I et T-kryds støder du på to gruppeførere fra de andre grupper, hvor stien pludselig deler sig i to. De fortæller dig, at den ene vej fører direkte til jeres fjendes skjulested, og den anden vej fører til din gruppe, og at du får lov til at stille ét – og kun ét – spørgsmål til dem. Du ved fra de andre grupper, at den ene af gruppeførerne altid lyver, og den anden gruppefører altid fortæller sandheden, men du aner ikke hvem af dem, der gør hvad. Hvilket spørgsmål vil du stille de to gruppeførere for at finde vej til din egen gruppe?

SVAR PÅ GÅDE:

“Hvilken vej, ville din kollega sige fører til samlingspunktet?” og så tage den modsatte vej. Den sandfærdige gruppefører vil nemlig sige, at den løgnagtige gruppefører fortæller den forkerte vej. Og den løgnagtige gruppefører vil modsat sige, at den sandfærdige gruppefører fortæller den forkerte vej. 


FIND DINE VÅBENDELE:


FIND FEM FEJL:


HUSKEORD:

Trænger du til tørtræning, når det kommer til dine huskeord? Så klik på billedet herunder og download SOLDATENs Glemmeord:


NY PLAKAT:

Har du brug for flere toiletpapirs-plakater? Værsgo: Tryk på billedet herunder for at downloade:Plakaten er udgivet i SOLDATEN – Oktober 2021. Tryk her for at læse hele bladet!

 

You may also like

Comments are closed.