Har du heller ikke helt lyst til at slippe taget endnu? Værnepligtsblues er et gengangersyndrom, men du behøver ikke at sidde og have ondt af dig selv. Følg SOLDATENs anbefalinger til reunions med din buddy-makker, gruppe eller deling, og fortsæt med at skubbe dine grænser til det yderste!

MARCHTURE MED OPPAKNING

Kommer du også til at savne en god grund til at slæbe dig ud i mudderet med en tung oppakning på ryggen? Så inviter dine delingskammerater på marchture rundt i Danmark. I kan starte blødt ud med Amarminoen, som blot strækker sig over 27 km. Derefter kan I opgradere og gå Molsruten, som er ca. 80 km.

VINTERBADNING

Man skulle ikke tro, at det var de våde VAPA-ture, du kom til at savne. Du elsker, hvordan det kolde vand gør dig frisk og endnu mere energisk. Bare rolig, det er noget, du sagtens kan genskabe ved at vinterbade med din bedste buddy-makker, når temperaturen falder endnu mere.

OCR-LØB

I værnepligten bliver man presset på mange forskellige parametre, og dine grænser bliver konstant udfordret. Dog er der ikke noget så hårdt og grænseflyttende som en god omgang indpassage. Det kan du nemt opleve igen med din gruppe, når I melder jer til det første og bedste OCR-løb, I kan finde på sportstiming.dk!

TUNGE LØFT

Hvis MFT-lektioner var din yndlingstimer i værnepligten, og du føler dig inspireret af de dynamiske træningsmetoder og fokus på mobiliteten, så fortsæt den gode stil. Meld dig til crossfit med nogle andre fra delingen, hvor I kan mødes en gang om måneden og løfte tungt!

PAINTBALLTURNERING

Skydebanedagene, ildoverfald og SKYPER er noget, du ikke glemmer lige foreløbigt, og muligheden for at lege Rambo bliver ikke så let at opnå efter aftrædelse. Men der er stadig håb for de skydeglade derude! Arranger en tur til paintball, hvor I kan finpudse gruppens delte spring og endelig udfordre hinanden i bykamp!

MUDDERBAD PÅ MOUNTAINBIKE

Feltsvinet er blevet en del af din identitet, og mudder er kommet for at blive under dine negle. En tur i skoven på en mountainbike er derfor aktiviteten for dig og alle de andre feltglade i din deling. Det er her, I kan få mudder helt op til begge øre og mærke, at I er blevet en del af naturen.

LUKSUS-BIVUAK

Feltturene, hvor I sov under stjernerne, lavede mad på den simple måde og blev et med naturen, bliver en mangelvare og et tomrum, der skal udfyldes. Det er en aktivitet, du og din buddy-makker skal holde fast i. En reunion på en sheltertur, hvor I tager væk fra omverdenen og bare lever det simple liv, er perfekt til jer, der savner livet i det fri.

KRIGENS HISTORIE 

Tag på krigsmuseum med din gruppe, og bliv klogere på Forsvarets historie. Det danske forsvar har både vundne og tabte krige bag sig, og nu har du muligheden for at dyrke krigshistorien og få militær viden med i bagagen. Dyk ned i, hvad der skete i 1864, hvordan hjelmene så ud i 1918, eller hvordan en 156 meter lang kanon ser ud i virkeligheden.

 

Artiklen er udgivet i SOLDATEN – November 2021. Tryk her for at læse hele bladet!

You may also like

Forsvaret

Dine feltfif

Her finder du samlingen af tidligere værnepligtiges brugbare feltfif, som du med fordel ...

Comments are closed.